Εφιάλτης για τον Τραμπ! Νέα δικαστική απόφαση για το βιβλίο της ανιψιάς του

10:40 14/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Δεν ήθελε με τίποτα να κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά όποια προσπάθεια κι αν έκανε, έπεσε στο κενό.

Μετά τη νέα δικαστική απόφαση, το νέο βιβλίο – κόλαφος για τον Ντόναλντ Τραμπ, το πρώτο βιβλίο που γράφει κάποιος τόσο κοντινός του συγγενής, όχι μόνο θα κυκλοφορήσει κανονικά αλλά και η συγγραφέας του, Μέρι Τραμπ, θα είναι ελεύθερη και να το συζητήσει.

Την απόφαση αυτή πήρε χθες (13.07.2020) ο δικαστής Χαλ Γκρίνγουλντ του Ανώτατου Δικαστηρίου

της Νέας Υόρκης. Η Μέρι Τραμπ, κόρη του Φρεντ Τραμπ τζούνιορ, μεγάλου αδερφού του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί πλέον ανενόχλητη να προωθήσει το βιβλίο της «Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο», που βγάζει τα… άπλυτα της οικογένειας Τραμπ στη φόρα.

Click4more Όταν ο Τραμπ σχολίασε το στήθος της ανιψιάς του: Η «χοντρή» Μαντόνα, η απάτη και άλλες… ιστορίες

Η έκδοση του βιβλίου της Μέρι Τραμπ είχε εμποδιστεί με την έκδοση διαταγής προσωρινών μέτρων, καθώς ο θείος της, ο Ρόμπερτ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή. Ωστόσο, ο δικαστής Γκρίνγουλντ ανέτρεψε την πρώτη απόφαση, επιτρέποντας στην Τραμπ να προωθήσει το βιβλίο της.

Το βιβλίο ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σήμερα (14.07.2020).

Στο βιβλίο της, η Μέρι Τραμπ παρουσιάζει άγνωστες πτυχές των παιδικών χρόνων και της προσωπικής ζωής του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μέρι Τραμπ είναι το πρώτο μέλος της προεδρικής οικογένειας που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά και τα πάρε-δώσε εντός του Λευκού Οίκου.

“Τώρα που η αντισυνταγματική διαταγή απαγόρευσης έχει τελικά αρθεί, είμαστε σίγουροι ότι ο Λευκός Οίκος και η Αμερική περιμένουν να ακούσουν τελικά αυτά που η Μέρι έχει να πει” δήλωσε ο Κρις Μπαστάρντι, εκπρόσωπος της Μέρι Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Εφιάλτης για τον Τραμπ! Νέα δικαστική απόφαση για το βιβλίο της ανιψιάς του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα