Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί σε ουρές χιλιομέτρων από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες λόγω του μπλόκου των αγροτών

15:02 18/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, καθώς οι αγρότες απέκλεισαν το εθνικό δίκτυο και η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στους παράδρομους.

Οι αγρότες τότε, τους έκλεισαν και στα δύο ρεύματα, είτε προς τη Λαμία, είτε προς την Αθήνα, με συνέπεια αυτή την

ώρα, εκατοντάδες αυτοκίνητα να είναι εγκλωβισμένα στον παράδρομο από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες και στα δύο ρεύματα και να έχουν ακινητοποιηθεί.

Η ένταση που επικρατεί μεταξύ των οδηγών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς για μία ώρα περίπου παραμένουν εγκλωβισμένοι και ακίνητοι χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα να ξεφύγουν από το σημείο. Αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις με τους αγρότες για να επισπεύσουν την απελευθέρωση του δρόμου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, κανονικά γίνονται μόνο οι διελεύσεις των ασθενοφόρων…

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι λυπούνται για την ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών τους και τονίζουν ότι το μόνο που ζητούν είναι λύσεις που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στον Έλληνα καταναλωτή. Αυτό, γιατί επιμένουν ότι οι Έλληνες πληρώνουν αδικαιολόγητα υψηλές τιμές για αγαθά που έχουν φύγει από το χωράφι σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ τις περισσότερες φορές δεν απολαμβάνουν καν τοπικά προϊόντα αλλά ελληνοποιημένα.

Οι οδηγοί πάντως, έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους καθώς είναι εγκλωβισμένοι για ώρα και πλέον έχουν βγει από τα αυτοκίνητα, περιμένοντας…

To άρθρο Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί σε ουρές χιλιομέτρων από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες λόγω του μπλόκου των αγροτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκλωβισμένοι, Λαμία, Θερμοπύλες,egklovismenoi, lamia, thermopyles