Φίλιππος Φόρτωμας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο βουλευτής της ΝΔ – Δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση

11:44 30/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση το βράδυ της Τετάρτης (29.12.2021).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο κ. Φόρτωμας εισήχθη στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ έχοντας νοσήσει με κορονοϊό και χθες το βράδυ το οξυγόνο του μειώθηκε αρκετά, σε σημείο που οι γιατροί

αποφάσισαν να νοσηλευτεί διασωληνωμένος. Μάλιστα, η κατάσταση του δείχνει να είναι καλύτερη σήμερα Πέμπτη και το απόγευμα θα γίνει μια προσπάθεια αποσωλήνωσης.

Ο 40χρονος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας νόσησε τις ημέρες των Χριστουγέννων και δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, την οποία είχε προγραμματίσει αυτές τις ημέρες.

Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. pic.twitter.com/d5Mkwmykqv

— Ιωάννης Μπούγας (@ioannis_mpougas) December 29, 2021

To άρθρο Φίλιππος Φόρτωμας: Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο βουλευτής της ΝΔ – Δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα