Φωτιά στην Πάρο: Μάχη μέσα στις φλόγες - Συγκλονίζουν οι προσπάθειες κατάσβεσης (video)

17:36 28/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Για δεύτερη μέρα καίει η φωτιά στην Πάρο. Σκληρή μάχη κόντρα στην πύρινη λαίλαπα με τα πολλά μέτωπα, δίνει το σύνολο των ισχυρών εναέριων και χερσαίων πυροσβεστικών μέσων στο νησί.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28.06.2021), λόγω αλλαγής της διεύθυνσης του ανέμου, η φωτιά στην Πάρο δεν κατευθύνεται πλέον προς Λεύκες, αλλά νότια προς τη μονή του Αγίου Γεωργίου στη Λαγκάδα και την περιοχή Τζάνε.

Click4more: Φωτιά στην Πάρο: Δεν λένε να τιθασευτούν οι φλόγες – Συνεχείς αναζωπυρώσεις

(video)

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του parianostypos.gr, παρά την τεράστια κινητοποίηση με τη συμμετοχή πυροσβεστικών δυνάμεων από Νάξο, Σάμο και Αττική, τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν να μαίνονται.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του parianostypos.gr:

 

Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν τώρα 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στην Πάρο, από τη Νάξο, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, από τη Σάμο 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος, από την Αθήνα επίσης 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ και από τον Πειραιά 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Επίσης, προς την Πάρο πετούν και 2 αεροσκάφη.

Σε συνέχεια μηνυμάτων, ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά της Πάρου και μεταβαίνουν από Πειραιά ακτοπλοϊκώς 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, από Σάμο με Ε/Π 1 ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος και

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 28, 2021

 

πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Φωτιά στην Πάρο: Μάχη μέσα στις φλόγες - Συγκλονίζουν οι προσπάθειες κατάσβεσης (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα