Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Παραμένει AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι παρά τις αντιδράσεις

13:05 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί η UEFA να έβγαλε τον Τόμας Κβιατκόβσκι από το παιχνίδι της Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Champions League, αλλά το ίδιο δεν έγινε και στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον στη θέση του AVAR.

Μένει στο… πόστο του για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός. Ο Τόμας Κβιατκόβσκι έχει καταφέρει το τελευταίο

διάστημα να συγκεντρώσει πάνω του τα “φώτα” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για τους λάθος λόγους, αλλά η UEFA αποφάσισε να μην προχωρήσει σε νέα αλλαγή.

Ο Πολωνός ήταν AVAR στο Μαρσέιγ – ΑΕΚ, αναμέτρηση στην οποία η Ένωση είχε μεγάλα διαιτητικά παράπονα, ενώ “ξεσηκώσει” όλη την Ευρώπη το βράδυ της Τρίτης (28.11.2023) στη φάση του πέναλτι στο φινάλε του Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ (1-1) (υπέδειξε λανθασμένα πως υπήρξε παράβαση, με τον διαιτητή Μαρτσίνιακ να ολοκληρώνει το λάθος και να στήνει την μπάλα στα ένδεκα βήματα, για την ισοφάριση των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις).

Η UEFA απάλλαξε τον Τόμας Κβιατκόβσκι από το χθεσινό (29.11) παιχνίδι της Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ, αλλά τον διατήρησε στη θέση του AVAR στο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός.

Θυμίζουμε πως διαιτητής της σημερινής (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sports 4) αναμέτρησης είναι ο Βόσνιος Ιρφάν Πελίτο, VAR ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ και AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι.

To άρθρο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Παραμένει AVAR ο Τόμας Κβιατκόβσκι παρά τις αντιδράσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα