Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ: Τούρκοι «υποδέχθηκαν» τους Έλληνες οπαδούς με πανό για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

21:33 25/9/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ελληνοτουρκική «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ θα γίνει σε τεταμένο κλίμα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εμφανίζουν ένα προκλητικό πανό, μπροστά στους φίλους του «δικεφάλου».

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ υποδέχθηκαν αυτούς του ΠΑΟΚ στο «Αλί Σαμί Γεν» -κατά την είσοδό τους στο γήπεδο- με ένα προκλητικό πανό που αναφερόταν στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Το συγκεκριμένο

πανό έκανε την εμφάνισή του και μέσα στις εξέδρες του γηπέδου της Γαλατάσαραϊ. Θυμίζουμε ότι -μετά τους ελέγχους που έκαναν οι Αρχές της Τουρκίας στα πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ- απομακρύνθηκαν σημαίες της Ελλάδας αλλά και της Μακεδονίας.

Οι Τούρκοι οπαδοί θέλησαν να δώσουν και συνέχεια στην ένταση που είχε προηγηθεί στα social media με αφορμή μια ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο Instagram.

Paok tribünleri Rams Park’a geldi.

Galatasaray taraftarları Paok taraftarını “Since 1453” pankartıyla karşıladı. pic.twitter.com/N3Gyu7tn7h

— Sadece Tribün (@SadeceTribun) September 25, 2024

 

Galatasaraylı taraftarlar PAOK takım otobüsünü ‘Since 1453’ pankartıyla karşıladı. pic.twitter.com/iZQjC9Zfy2

— Süper Lig (@EnSuperLig) September 25, 2024

Αυτό που εξόργισε τους Τούρκους ήταν η λεζάντα της δημοσίευσης, στην οποία υπήρχε η λέξη «Κωνσταντινούπολη» και όχι το «Istanbul»!

To άρθρο Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ: Τούρκοι «υποδέχθηκαν» τους Έλληνες οπαδούς με πανό για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ, Τούρκοι, Έλληνες, Άλωση, Κωνσταντινούπολης,galatasarai – paok, tourkoi, ellines, alosi, konstantinoupolis