Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Να δώσεις ψυχή και καρδιά στην ΑΕΚ»

14:00 14/7/2024 - Πηγή: NewsIt

O Aμπουμπακαρί Κοϊτά ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, με τον διεθνή Μαυριτανό ποδοσφαιριστή να έχει τετ-α-τετ με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος μάλιστα του έδωσε και μια συμβουλή.

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να συναντά τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος του έδωσε και μια συμβουλή, όπως φαίνεται από video

που ανέβασε η Ένωση στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Συγκεκριμένα καθώς ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ξεναγείται στους χώρους εντός της «OPAP Arena» συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ο οποίος θέλησε να του δώσει τη δική του συμβουλή.

O Kοϊτά ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έναντι 4 εκατομμυρίων από την Σεντ Τρούιντεν, αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή της Ένωσης, με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό «11».

Παράλληλα στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο 25χρονος ανέφερε πως είναι ευγνώμων που βρίσκεται στον σύλλογο και ανυπομονεί να παίξει μπροστά στις κερκίδες της «OPAP Arena».

«Γεια σας. Είμαι ο Αμπαμπουκαρί Κοϊτά, ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Είμαι 25 ετών, αριστερός ακραίος. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ, είναι τιμή για μένα και την οικογένειά μου να παίζω για μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ. Επέλεξα την ΑΕΚ γιατί είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση, ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς να μας υποστηρίζουν. Είμαι ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

This is AEK» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής στα πρώτα του λόγια ως παίκτης της ΑΕΚ.

To άρθρο Ηλιόπουλος σε Κοϊτά: «Να δώσεις ψυχή και καρδιά στην ΑΕΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιόπουλος, Κοϊτά, ΑΕΚ,iliopoulos, koita, aek