Δρόμοι χείμαρροι στη Θεσσαλονίκη - Κινδύνεψαν οδηγοί, σήμανε πάλι το 112

20:10 3/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Με την κακοκαιρία «ILINA» να «μαστιγώνει» και τη Θεσσαλονίκη, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε «καταρράκτες». Ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, λόγω της πλημμύρας.

Η κακοκαιρία «ILINA» προκάλεσε πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία στις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», κάνοντας δύσκολη, αλλά και επικίνδυνη τη διέλευση των οχημάτων.

Στην

οδό Αλλατίνη στην περιοχή της Θέρμης, τα αυτοκίνητα καλύπτονται μέχρι τις πόρτες από τα νερά, με τη βροχή να μην έχει κοπάσει.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, στα Κοιμητήρια της Θέρμης σχηματίζονται «καταρράκτες», ενώ λίγο πιο κάτω, στην οδό Γεννηματά, στο ρέμα της Πυλαίας, ένας οδηγός εγκλωβίστηκε σε μία μεγάλη λίμνη. Μάλιστα ο οδηγός ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου του για να καλέσει την οδική βοήθεια.

Η «ILINA» ξερίζωσε μεγάλο δέντρο σε πλατεία στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ήχησε και στις 7 το απόγευμα.

Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι) από μεσημβρινές ώρες σε #Πέλλα #Ημαθία #Πιερία #Θεσσαλονίκη

Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών

https://t.co/mbLpAekqgN

112 Greece (@112Greece) April 3, 2023

To άρθρο Δρόμοι χείμαρροι στη Θεσσαλονίκη - Κινδύνεψαν οδηγοί, σήμανε πάλι το 112 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα