Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ σημειώσατε Χ σε δημοσκόπηση των New York Time - Οι δυο αντίπαλοι ισοψηφούν

19:05 25/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Ισοπαλία για Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ – σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times/Siena College που διεξήχθη σε εθνικό επίπεδο και δόθηκε σήμερα (25.10.2024) στη δημοσιότητα.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Κάμαλα Χάρις και ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρώνουν αμφότεροι το 48% των προτιμήσεων

των ψηφοφόρων για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, σχεδόν 25 εκατομμύρια ψηφοφόροι έχουν ήδη ψηφίσει, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω επιστολής ψήφου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Election Lab του πανεπιστημίου της Φλόριντα.

Σε πολλές πολιτείες, ανάμεσά τους οι αμφίρροπες πολιτείες της Βόρειας Καρολίνας και της Τζόρτζια, η πρόωρη ψηφοφορία για τις εκλογές ξεκίνησε ήδη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο αριθμός των Αμερικανών που έχουν ήδη ψηφίσει «στη Τζόρτζια έχει φτάσει αριθμό ρεκόρ», δήλωσε από την πλευρά του ο Τραμπ στη διάρκεια εκδήλωσης με θρησκευτικό θέμα στη Ζέμπουλον της Τζόρτζια.

«Οι ψήφοι σε κάθε πολιτεία, ειλικρινά, έχουν φτάσει αριθμό ρεκόρ. Τα πάμε πολύ καλά και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να κερδίσει τις ψήφους των χριστιανών ευαγγελικών.

Μετά το Ζέμπουλον ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος μίλησε σε εκδήλωση στο Ντάλαθ της Τζόρτζια, στην οποία παρέστη και ο πρώην παρουσιαστής του Fox News Τάκερ Κάρλσον και ο ανεξάρτητος πρώην υποψήφιος για την προεδρία Ρόμπερτ Φ. Κένεντι.

Η Πενσιλβάνια και η Τζόρτζια είναι μεταξύ των επτά αμφίρροπων πολιτειών που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών και οι δύο υποψήφιοι αναμένεται να περάσουν το υπόλοιπο της προεκλογικής τους εκστρατείας εκεί.

To άρθρο Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ σημειώσατε Χ σε δημοσκόπηση των New York Time - Οι δυο αντίπαλοι ισοψηφούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, New York Time -,kamala charis, ntonalnt trab, New York Time -