Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, Κουλιεράκη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή του Λουτσέσκου

17:23 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Κηφισιά (20/12/23, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) στη 15η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του αγώνα, με τους Τάισον, Κουλιεράκη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βρίσκονται εκτός.

Τάισον

και Ζίβκοβιτς έκαναν για μία ακόμη φορά ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και έτσι δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στην Κηφισιά, όπως και οι Κουλιεράκης και Νάσμπεργκ, που παραμένουν εκτός.

Η αποστολή για Κηφισιά

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κι ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Τάισον και Α. Ζίβκοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

To άρθρο Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον, Κουλιεράκη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς η αποστολή του Λουτσέσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – ΠΑΟΚ, Τάισον Κουλιεράκη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Λουτσέσκου,kifisia – paok, taison koulieraki, antrigia zivkovits, loutseskou