Θρίλερ με άνδρα που επιτέθηκε σε σχολικό λεωφορείο στην Κίνα τραυματίζοντας ένα παιδί και τη μητέρα του

20:14 24/6/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένας άνδρας επιτέθηκε σε σχολικό λεωφορείο με αιχμηρό αντικείμενο σε σχολικό λεωφορείο στην περιοχή Σούζου της Κίνας.

To λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από ιαπωνικό σχολείο στην πόλη Σουζού στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, δέχτηκε επίθεση από τον άνδρα, τη Δευτέρα (24.06.2024), όπου τραυματίστηκαν ένα παιδί και η μητέρα του.

Μία μαμά με το παιδί της, από την Ιαπωνία, τραυματίστηκαν την ώρα της επίθεσης, οι οποίοι βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά

την επίθεσή του στο σχολικό λεωφορείο.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο, όπως μετέδωσε ο NHK επικαλούμενος το προξενείο της Ιαπωνίας στη Σανγκάη.

Κινεζικό μέσο αναφέρει στο X (πρώην Twitter): «Η επίθεση σε ιαπωνικό σχολείο στο Suzhou της επαρχίας Jiangsu, πιθανότατα επηρεάστηκε από το μικρού μήκους βίντεο “χτυπώντας τους Ιάπωνες” που έγινε viral στο Douyin πρόσφατα.
Αυτό το είδος σύντομου δράματος είναι σήμερα πολύ δημοφιλές στο Douyin. Η πλοκή δείχνει συνήθως Ιάπωνες στην Κίνα να προσβάλλουν τους Κινέζους εργάτες κατώτερης τάξης και στη συνέχεια να αντιμετωπίζουν μια αντεπίθεση από τους Κινέζους».

江苏苏州袭击日本人学校的事件,很可能受近期抖音上爆火的“殴打日本人”小短剧影响。
这类短剧目前在抖音上非常受欢迎,剧情通常表现为在华日本人对中国底层劳动者进行侮辱,继而遭遇中国人的反击。 https://t.co/lmG9Epfjtv pic.twitter.com/V8RaPxLK50

— 李老师不是你老师 (@whyyoutouzhele) June 24, 2024

Ο άνδρας έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση από τις αρχές.

To άρθρο Θρίλερ με άνδρα που επιτέθηκε σε σχολικό λεωφορείο στην Κίνα τραυματίζοντας ένα παιδί και τη μητέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα