Κορονοϊός – Λαμία: Διασωληνώθηκε δημοσιογράφος που έγινε γνωστός σε τηλεοπτικές εκπομπές

08:57 19/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός τον έστειλε στο νοσοκομείο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν. Ο δημοσιογράφος νόσησε όπως φαίνεται από τον γιο του…

Αγωνία για τον δημοσιογράφο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά τα έντονα συμπτώματα που του προκάλεσε ο κορονοϊός. Το οξυγόνο του είχε πέσει, η δύσπνοια είναι γίνει βασανιστική για τον ίδιο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν.

Σε

σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA από τη Βόρεια Εύβοια. Ο 64χρονος δημοσιογράφος εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό πριν μερικές ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η κατάστασή του όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είναι κρίσιμη και γι αυτό οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του στην Κλινική ήπιας νοσηλείας. Να σημειώσουμε ότι νοσεί από τον ιό και ο γιος του δημοσιογράφου από τη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr o δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα γνωστός από τις ανταποκρίσεις που έδινε στις εκπομπές του Δημήτρη Μαρέδη τα μεσημέρια, αλλά και στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.

To άρθρο Κορονοϊός – Λαμία: Διασωληνώθηκε δημοσιογράφος που έγινε γνωστός σε τηλεοπτικές εκπομπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός – Λαμία, Διασωληνώθηκε,koronoios – lamia, diasolinothike