Κορονοϊός: “Υγειονομική βόμβα ο οικισμός στο Δροσερό Ξάνθης” – Η ανάλυση που φοβίζει (Βίντεο)

10:17 13/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Για υγειονομική βόμβα έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, Αν. Καραδέδος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφορικά με τον οικισμό Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, μετά και το κρούσμα κορονοϊού σε 15 μηνών βρέφος.

Ο ίδιος τόνισε πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση σε ολόκληρο το νομό, καθώς υπάρχουν πολλά κρούσματα και όπως είπε, τα μέτρα δεν φαίνεται να αποδίδουν τα δέοντα. “Ο οικισμός του Δροσερού είναι μια υγειονομική βόμβα, καθώς εκεί ζουν Ρομά που δεν τηρούν τα μέτρα καραντίνας και η παρουσία του κράτους
εκεί έχει πάντα τις δυσκολίες του” είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμα, πως ο κορονοϊός είναι διάσπαρτος τόσο στην πόλη της Ξάνθης, όσο και σε ολόκληρο τον νομό και αυτό ανησυχεί πάρα πολύ τους κατοίκους, που αναζητούν τρόπους προστασίας.

Το κοριτσάκι, από τον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης και από εκεί διακομίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή καθώς αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα.

To άρθρο Κορονοϊός: “Υγειονομική βόμβα ο οικισμός στο Δροσερό Ξάνθης” – Η ανάλυση που φοβίζει (Βίντεο) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα