Λάμπρος Κωνσταντάρας για Παυλίνα Ντάσιου: «Σοκαρίστηκα με τον χαμό της, θα τη σκέφτομαι για πάντα»

20:48 19/8/2024 - Πηγή: NewsIt

«Θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το χαμό της αγαπημένης του φίλης Παυλίνας Ντάσιου.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας που βρίσκεται εκτός «Summer’s Cool» σήμερα (19.08.2024), μίλησε σε απευθείας σύνδεση με τους συναδέλφους του, για να εξηγήσει on air για ποιους λόγους λείπει από το πλατό αλλά και για το χαμό της Παυλίνας Ντάσιου.

«Μη λείψει κάποιος ένα μισάωρο, αμέσως πέφτουν οι οχιές απάνω», είπε με χιούμορ ο δημοσιογράφος και αποκάλυψε

πως βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για να απολαύσει τη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο κλείσιμο της σύνδεσης μίλησε και για τη δημοσιογράφο Παυλίνα Ντάσιου που πέθανε σε ηλικία 49 χρόνων το Σάββατο.

«Δυστυχώς το ταξίδι που κάνω εδώ δεν θα μου επιτρέψει να είμαι στην κηδεία της φίλης μου, της Παυλίνας Ντάσιου, που “έφυγε” ξαφνικά προχθές», είπε ο παρουσιαστής.

«Σοκαρίστηκα με τον χαμό της, ήμασταν πολύ φίλοι, θα την αγαπάω και θα τη σκέφτομαι για πάντα.

Όπως μου είπε μια κοινή μας φίλη, όταν της είπα ότι δεν θα έρθω στην κηδεία γιατί θα είμαι στο Άμστερνταμ, “μη στεναχωριέσαι, και εκείνη εκεί θα ήθελε να είναι”. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και θα τη σκέφτομαι πάντα με χαμόγελο», είπε στο τέλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τη θέση του προσωρινά πήρε η Μάρτζυ Λαζάρου.

To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Παυλίνα Ντάσιου: «Σοκαρίστηκα με τον χαμό της, θα τη σκέφτομαι για πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάμπρος Κωνσταντάρας, Παυλίνα Ντάσιου, Σοκαρίστηκα,labros konstantaras, pavlina ntasiou, sokaristika