Λαμίαν Γιαμάλ: Το «όχι» της Μπαρτσελόνα στα 250 εκατομμύρια της Παρί και η πρόθεση για ανανέωση συμβολαίου

11:31 16/9/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να “δέσει” τον Λαμίν Γιαμάλ στην ομάδα, με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2030, έχοντας πρώτα απορρίψει τεράστια πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, για το νέο “αστέρι” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε το καλοκαίρι να κάνει το μετεγγραφικό “μπαμ”, κάνοντας κίνηση για την αντικατάσταση

του Κιλιάν Εμπαπέ, με την απόκτηση του Λαμίν Γιαμάλ από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα “Mundo Deportivo”, ο ατζέντης του Ντάνι Ολμο, Αντι Μπάρα.

Όπως είχε κάνει το καλοκαίρι του 2017 με την περίπτωση του Νεϊμάρ, η Παρί Σεν Ζερμέν “χτύπησε την πόρτα” της Μπαρτσελόνα και πρόσφερε 250 εκατ. ευρώ στους Καταλανούς για τον 17χρονο Λαμίαν Γιαμάλ,

“Ξέρω πως η Παρί έκανε μια απίστευτη πρόταση 250 εκατ. για τον Γιαμάλ, αλλά η Μπάρτσα την απέρριψε”, τόνισε σχετικά ο Άντι Μπάρα και το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Γιαμάλ, ταξίδεψε τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά.

Απ’ τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα θέλει να “δέσει” από τώρα τον Γιαμάλ για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Ο 17χρονος “σταρ” έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν καθώς σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Γιαμάλ έχει συμβόλαιο ως το 2026, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα είναι αρχικά να του κάνουν αύξηση αποδοχών, καθώς τώρα λαμβάνει μόλις 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο και στη συνέχεια να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, το επόμενο καλοκαίρι, που ο Γιαμάλ θα γίνει 18 ετών, αναμένεται να υπογράψει επέκταση ως το 2030.

To άρθρο Λαμίαν Γιαμάλ: Το «όχι» της Μπαρτσελόνα στα 250 εκατομμύρια της Παρί και η πρόθεση για ανανέωση συμβολαίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμίαν Γιαμάλ, Μπαρτσελόνα, 250, Παρί,lamian giamal, bartselona, 250, pari