Μάριος Ηλιόπουλος: «Η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε»

22:39 26/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Μάριος Ηλιόπουλος προχώρησε σε δήλωση μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό, λέγοντας ότι η ομάδα δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είδε από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, ωστόσο η εικόνα και η εμφάνιση

της ομάδας του δεν του άρεσε καθόλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νέας ιστορικής ήττας της Ένωσης από τον Πανσερραϊκό, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θέλησε να βγει μπροστά και να κάνει μια δήλωση.

Τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου

«Σήμερα άσχετα από οτιδήποτε άλλο, η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε…

Ειδικά σε αυτό το παθιασμένο υπέροχο κοινό, 600 χλμ μακριά από το Ναό μας…».

Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτύρονται για την διαιτησία του παιχνιδιού Παναγιώτη Τσιάρα, με την Ένωση να τοποθετείτε στο live του αγώνα για τις αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι.

 

67’ Ο Οντουμπάτζο δέχεται ένα σπρώξιμο από τον Φαρές μέσα στην περιοχή, διαιτητής και VAR λένε να συνεχιστεί το παιχνίδι#pansaek #aekfc #aekfcseason2024_2025 #slgr

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) October 26, 2024

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η 2η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της AEK στην Super League, αφού είχε προηγηθεί εκείνη ενάντια στον Παναιτωλικό, ενώ για 3ο σερί παιχνίδι με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της η Ένωση έμεινε μακριά από τη νίκη.

To άρθρο Μάριος Ηλιόπουλος: «Η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα