Μάριους Γκριγκόνις: «Γράψαμε ιστορία με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που θα είμαι για χρόνια στην ομάδα»

18:11 11/7/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για την τριετή επέκταση της συνεργασίας του με το τριφύλλι και δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Μάριους Γκριγκόνις θα φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού έως το 2027, με τον Λιθουανό μετά την επίσημη ανακοίνωση να μιλά για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «πράσινους».

Ο

ίδιος αφού ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που θα είναι παίκτη του Παναθηναϊκού για την επόμενη τριετία, εξέφρασε τον σεβασμό που εισέπραξε από την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους στόχους του «τριφυλλιού» την επόμενη σεζόν.

Read what Marius Grigonis stated about his commitment to Panathinaikos BC AKTOR

“The respect that the team showed me, means a lot. I’m happy to be staying here for years”

Read more at https://t.co/UAOvUpG1mk#WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic pic.twitter.com/p2yA9TATC0

Panathinaikos BC (@Paobcgr) July 11, 2024

Για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2027:

«Σημαίνει πολλά. Σημαίνει κατά βάση πως το κλαμπ μου έδειξε σεβασμό για τη δουλειά που κάνω στην ομάδα, πράγμα πολύ σημαντικό για εμένα.

Παράλληλα, είναι κάτι που δίνει σταθερότητα και ευτυχία στην οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Αθήνα σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός και χαιρόμαστε που θα είμαστε για χρόνια εδώ».

Για την περσινή σεζόν:

«Μετά από αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν σαφώς και περίμενα μια καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά όχι και να τα πάρουμε όλα στην πρώτη μας χρονιά ως μια νέα ομάδα.

Γράψαμε ιστορία που θα μείνει για πάντα γραμμένη στο μυαλό του κόσμου».

Για την επόμενη χρονιά:

«Οι στόχοι νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι: να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης και να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τουλάχιστον».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί θα πάμε και πάλι δυνατά την επόμενη σεζόν».

 

 

To άρθρο Μάριους Γκριγκόνις: «Γράψαμε ιστορία με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που θα είμαι για χρόνια στην ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα