Μετάλλαξη Όμικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία – Σχετίζονται με την Μπελενένσες

11:30 29/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Πορτογαλία κατέγραψε σήμερα (29/11) 13 κρούσματα της νέας παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού, όλα σχετιζόμενα με παίκτες και προσωπικό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λισαβόνας, Μπελενένσες, ανακοίνωσε η αρχή δημόσιας υγείας DGS.

Το Μπελενένσες – Μπενφίκα έμεινε στην ιστορία ως ένα παιχνίδι παρωδία, καθώς οι γηπεδούχοι, λόγω 17 κρουσμάτων κορονοϊού, κατέβηκαν με μόλις 9 παίκτες στο ματς, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες.

Δέχθηκαν 7 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με το πρώτο μάλιστα να

είναι αυτογκόλ στα 25” μετά την έναρξη του αγώνα. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί.

Ύστερα από μερικά λεπτά στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που έπαιζε… μέσος λόγω των συνθηκών, έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι, βάσει του κανονισμού, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, αφού η Μπελενένσες έμεινε με 6 παίκτες.

«Είμαστε όλοι σε απομόνωση εκτός από την ομάδα νέων που δεν έπαιξε το Σάββατο, 44 άτομα βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι», δήλωσε εκπρόσωπος της Μπελενένσες την Δευτέρα.

«Τρεις παίκτες και τρία μέλη της ομάδας έχουν συμπτώματα, αλλά τίποτα πολύ σοβαρό, οι υπόλοιποι είναι ασυμπτωματικοί. Όλοι περιμένουν να επαναλάβουν τις εξετάσεις, μόλις το επιτρέψει η υγειονομική αρχή», πρόσθεσε.

To άρθρο Μετάλλαξη Όμικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία – Σχετίζονται με την Μπελενένσες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα