myAADE – Ο Λογαριασμός μου: Σε αναστολή λειτουργίας από τις 15:30 σήμερα έως και τις 7 αύριο το πρωί

12:54 12/9/2024 - Πηγή: NewsIt

Από σήμερα (12.9.2024), στις 15:30 έως τις αύριο στις 7 το πρωί δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή της ΑΑΔΕ «myAADE – Ο Λογαριασμός μου», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχής.

Υπενθυμίζεται πως η εφαρμογή myAADE είναι η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ, για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Μέσα από το ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον της πύλης, οι φορολογούμενοι

μπορούν εύκολα:

να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ, βρίσκοντας γρήγορα την υπηρεσία που τους ενδιαφέρεινα διαχειριστούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους , ή/και να μεταβάλλουν στοιχεία της επιχείρησής τουςνα δουν στον Λογαριασμό τους τις οφειλές, πληρωμές και τις επιστροφές τους και να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τουςνα αποκτήσουν ΑΦΜ και κλειδάριθμονα υποβάλλουν τα αιτήματά τους ψηφιακά προς την αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕνα κλείσουν ψηφιακά ραντεβού με υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.

Επίσης επισημαίνεται πως η επιλογή «Ο Λογαριασμός μου» περιλαμβάνει (οφειλές, πληρωμές και επιστροφές).

To άρθρο myAADE – Ο Λογαριασμός μου: Σε αναστολή λειτουργίας από τις 15:30 σήμερα έως και τις 7 αύριο το πρωί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
AADE –, Λογαριασμός, 15 30,AADE –, logariasmos, 15 30