Νεκρός 22χρονος άνδρας σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης

07:24 22/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης τα ξημερώματα του Σαββάτου (22.4.2023), καθώς ένας 22χρονος άνδρας σκοτώθηκε σε τροχαίο σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Επαρχιακή Οδό Μοίρες – Τυμπακίου, κοντά στη Μονή Καλυβιαννής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 22χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο, το οποίο χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός άνδρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο με τη χρήση διασωστικής σειράς, και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής, στην Επαρχ. Οδό Μοίρες – Τυμπακίου πλησίον Μονής Καλυβιανής στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 22, 2023

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός άνδρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο με τη χρήση διασωστικής σειράς, και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής, στην Επαρχ. Οδό Μοίρες – Τυμπακίου πλησίον Μονής Καλυβιανής στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα», αναφέρει το tweet της πυροσβεστικής.

To άρθρο Νεκρός 22χρονος άνδρας σε τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα