Νέο μήνυμα από το 112 στον Παλαμά Καρδίτσας - Εκκενώνονται περιοχές

14:18 6/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει σήμερα (6.9.2023) και την Καρδίτσα το 112 ήχησε στους κατοίκους του Παλαμά, ενώ ήδη δόθηκε εντολή για απομακρύνσεις κατοίκων και σε άλλα χωριά της περιοχής.

Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για την περιοχή σας, εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναφέρει η Πολιτική Προστασία. 

Νωρίτερα σήμερα, Όλες οι περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης.

Συγκεκριμένα, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται

στο σύνολό τους οι Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων, καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων της ΠΕ Λάρισας.

Έντονα είναι τα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές του Δήμου Παλαμά, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι του Αμπελώνα, ενώ δόθηκε εντολή για εκκένωση σε Φύλλο, Ψαθοχώρα και Μεταμόρφωση, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκκενώσεις κατοικιών είχαμε και μέσα στην πόλη του Παλαμά.

Στην περιοχή του δήμου έχουν πλημμυρίσει αγροτικές εκτάσεις, το οδικό δίκτυο σε πολλές θέσεις, αλλά και οικισμοί. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα δίκτυα των ομβρίων δεν μπορούν να απορροφήσουν τον τεράστιο όγκο νερού που έπεσε και λειτουργούν πλέον ανάστροφα, ενώ έσπασε και το φράγμα στην Υπέρεια.

Το νέο μήνυμα από το 112 στον Παλαμά Καρδίτσας: 

To άρθρο Νέο μήνυμα από το 112 στον Παλαμά Καρδίτσας - Εκκενώνονται περιοχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, 112, Παλαμά Καρδίτσας - Εκκενώνονται,neo, 112, palama karditsas - ekkenonontai