Ο Φαμπιάνο παραμένει στον Άρη, υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς ο Βραζιλιάνος

19:22 13/8/2024 - Πηγή: NewsIt

Ανατροπή στην υπόθεση Φαμπιάνο στον Άρη, καθώς μετά από επαφή του Θόδωρου Καρυπίδη και του ποδοσφαιριστή, οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και θα συνεχίσουν από κοινού την ερχόμενη τριετία.

Παρότι ο Φαμπιάνο έψαχνε κάποια πρόταση από την Μέση Ανατολή, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Άρη, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Κάτι

που επιτεύχθηκε, καθώς μετά από συζήτηση που είχε με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη, ο 32χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κίτρινη φανέλα για τα επόμενα 3 χρόνια.

Με αυτό τον τρόπο ο Άρης θα κρατήσει τον ένα από τους δυο βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς, σε μια σπουδαία εξέλιξη για τον Άκη Μάντζιο και την ομάδα του. Άλλωστε από το 2021 ο Φαμπιάνο μετρά 113 εμφανίσεις και 9 γκολ με τους Θεσσαλονικείς, αποτελώντας ένα από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

To άρθρο Ο Φαμπιάνο παραμένει στον Άρη, υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς ο Βραζιλιάνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαμπιάνο, Άρη, Θεσσαλονικείς, Βραζιλιάνος,fabiano, ari, thessalonikeis, vrazilianos