Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χάνει τον Ολυμπιακό: Τα ματς που δεν θα βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας

14:22 24/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Δείτε από ποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω της ποινής 23 ημερών που του επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε συνολικά με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για 23 ημέρες και

με πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ, για όσα έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε για δύο διαφορετικές παραβάσεις, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο φινάλε του επεισοδιακού ντέρμπι της OPAP Arena. Για κάθε παράβαση η ποινή ήταν 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια -πέραν του προστίμου- και η ποινή αποκλεισμού -με συμψηφισμό- ορίστηκε στις 23 ημέρες.

Αν η ποινή δεν μειωθεί στην εφέσεων, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ, Αιγάλεω (Κύπελλο), Λαμία αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 10 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η ακρόαση των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενώπιον της ΔΕΑΒ την προσεχή Τρίτη (29.10.2024), που μπορεί να επιφέρει επιπρόσθετες τιμωρίες.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου:

ΙΙ. Επιβάλλει στον R. LUCESCU για την 1η πράξη για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ) και για την 3η πράξη για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 2, 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για τον ανωτέρω εγκαλούμενο ύψους επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500,00) ευρώ και συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για είκοσι τρείς (23) ημέρες.

To άρθρο Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χάνει τον Ολυμπιακό: Τα ματς που δεν θα βρεθεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραζβάν Λουτσέσκου, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ,razvan loutseskou, olybiako, paok