Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-68 ΤΕΛΙΚΟ

21:32 26/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε με 79-68, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα playoffs της Euroleague, που θα δώσουν το “εισιτήριο” για το Final4 της διοργάνωσης.

Μετά την “κυριαρχία” του και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν, ο Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητα του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε,

σαρώνοντας τους Τούρκους στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε από το Newsit.gr

Αν τα καταφέρει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, τότε ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο δεύτερο διαδοχικό Final4 του μετά από το περυσινό στο Βελιγράδι και δωδέκατο συνολικά στην Ιστορία του, αλλά και 8ο τα τελευταία 15 χρόνια (από το 2009 στο Βερολίνο).

Ο Ολυμπιακός είχε μόλις τρεις ήττες σε 17 ματς στο ΣΕΦ στην κανονική περίοδο, την οποία ολοκλήρωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 24-10 νίκες. Η Φενέρμπαχτσε τερμάτισε στην όγδοη θέση με 19-15 νίκες και είχε επτά νίκες σε 17 εκτός έδρας ματς. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αντιθέτως, στην Κωνσταντινούπολη έμειναν οι τραυματίες Μπούκερ, Μπιέλιτσα και Γεγίκ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επικρατήσει και στις δυο αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου. Αρχικά νίκησε με το επιβλητικό 94-67 στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική, ενώ πέρασε και με 93-73 από την «Ulker Sports Arena » της Κωνσταντινούπολης. Η… παράδοση στα ματς μεταξύ των δυο ομάδων είναι ισορροπημένη, καθώς μετρούν από 13 νίκες, από το 2000 και μετά.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

To άρθρο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-68 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα