Ορφανά αποτυπώματα στο σπίτι στη Χαλκίδα που δολοφονήθηκε η 63χρονη - «Σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος»

18:56 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα από πέντε  πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήξη εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι όπου έγινε η δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της, που περιμένει, όπως

λέει, να μάθει πρώτη ποιος ή ποιοι έκοψαν το νήμα στη ζωή της μητέρας της.

«Νομίζω ότι θα ήταν γνωστός αυτός γιατί τον αναγνώρισε και ίσως εκεί έγινε η ιστορία και την σκότωσε», λέει από την πλευρά του ο ξάδερφος της 63χορνης.

Πέρα από την αναζήτηση του DNA και των αποτυπωμάτων, η ΕΛ.ΑΣ ρίχνει βάρος και στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων προκειμένου να δουν ποιος επικοινώνησε με ποιον το χρονικό διάστημα που προσδιορίζεται η δολοφονία, αλλά και να επιβεβαιώσουν άλλοθι.

Σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η Αστυνομία έχει μια αίσθηση ότι είναι σκηνοθετημένος ο χώρος του εγκλήματος, θεωρώντας ότι είναι «εικονική» η διάρρηξη και το σημείο από το οποίο, όπως υποστηρίζει η κόρη του θύματος, λείπουν τα χρήματα.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, οι δράστες μπήκαν στο οίκημα με το κλειδί που υπήρχε στην γλάστρα, που σημαίνει ότι κάποιος, πέρα από την κόρη και τη γυναίκα που φρόντιζε το θύμα, ήξερε πού είναι το κλειδί, κάτι που περιορίζει τον κύκλο των υπόπτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορφανά, Χαλκίδα, 63χρονη - Σκηνοθετημένος,orfana, chalkida, 63chroni - skinothetimenos