Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 3-2: Φοβερή ανατροπή με λυτρωτή Καρβαχάλ στο 99′

19:43 21/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την ουραγό Αλμερία, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Καρβαχάλ να λυτρώνει τους μερένγκες στο 99′ και να τους διατηρεί στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Αλμερία, ήταν έτοιμη να κάνει μεγάλο κάζο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βρέθηκε να προηγείται με 0-2, ωστόσο δεν άντεξε στο φινάλε στη πίεση της ομάδας του Αντσελότι, η οποία έκανε την ανατροπή, με τον Καρβαχάλ να χαρίζει στο 99′ τη νίκη στους Μαδριλένους.

Η Αλμερία “πάγωσε”

το Μπερναμπέου μόλις στα 38 δευτερόλεπτα. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Ραμαζανί  έκανε το 0-1. Στο 43′ η Αλμερία κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Νάτσο απομάκρυνε λανθασμένα και ο Έντγκαρ με μία δυνατό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2.

Στο 54′ ο Μπέλιγχαμ μείωσε σε 1-2 με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 64′ η Αλμερία πέτυχε νέο γκολ με τον Αρίμπας, το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ του Λοπί στον Μπέλιγχαμ στην αρχή της φάσης. 

Στη συνέχεια, Ο Τσουαμενί έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Βινίσιους με το μανίκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ. Όμως ειδοποιήθηκε από το VAR, έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και αποφάσισε να αλλάξει την απόφασή του για το 2-2 των Μαδριλένων.

GOLAZO DE CARVAJAL PARA DARLE LA VICTORIA AL REAL MADRIDhttps://t.co/zs1aGvfDLW

— Lavozgalactica (@Lavozgalactica) January 21, 2024

Η Ρεάλ πίεσε για την ολική ανατροπή και τη βρήκε στο 99′! Έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά, ο Μπέλιγχαμ έκανε την κεφαλιά αριστερά στην περιοχή. Στο δεύτερο δοκάρι ακολουθούσε ο Καρβαχάλ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τους Μαδριλένους.

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 3-2: Φοβερή ανατροπή με λυτρωτή Καρβαχάλ στο 99′ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα