Σε χωράφι της Σιβηρίας έκανε επείγουσα προσγείωση Airbus A320 – Άγνωστο τι πρόβλημα αντιμετώπιζε

10:25 12/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Επείγουσα προσγείωση σε λειβάδι στη Σιβηρία εξαιτίας προβλήματος το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί πραγματοποίησε ένα Airbus A320 της εταιρείας Ouralskie Avialinii, ανακοίνωσαν οι αρχές στη Ρωσία.

Η Ρωσία, η οποία είναι στόχος δυτικών κυρώσεων εξαιτίας της επίθεσής της στην Ουκρανία, αντιμετωπίζει προβλήματα συντήρησης και πρόσβασης σε ανταλλακτικά για τα Airbus

και τα Boeing που εκμεταλλεύονται οι ρωσικές εταιρείες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φόβοι για την αεροπορική ασφάλεια στη χώρα.

Σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία αεροπορικής ασφαλείας Rossaviatsia, το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση ανάμεσα στο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, και το Ομσκ, στη Σιβηρία, προσγειώθηκε στις 05:44 (ώρα Ελλάδας) σε λειβάδι κοντά στο χωριό Καμένκα, στην περιφέρεια το Νοβοσιμπίρσκ.

Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων είχαν μεταδώσει νωρίτερα πως το αεροπλάνο έχει 159 επιβαίνοντες.

 

Самолет экстренно сел в Новосибирской области из-за технических проблем

В 5 утра была совершена незапланированная посадка самолета Сочи-Омск “Уральских авиалиний”. На борту 159 пассажиров.

Всех пассажиров разместили в ближайшем населенном пункте.
ВСЕ ЖИВЫ pic.twitter.com/1wj9x9EDok

— Вот скатина! (@new_skatina) September 12, 2023

«Δεν υπάρχουν τραυματίες», σύμφωνα με τη ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, η οποία άρχισε ποινική έρευνα για «παραβίαση των κανόνων ασφαλείας των αερομεταφορών».

 

Самолет “Уральских авиалиний”, летевший из Сочи в Омск, совершил экстренную посадку под Новосибирском на грунт в сельской местности. Об этом сообщили ТАСС.

На борту находятся 170 пассажиров, в том числе 23 ребенка. Перед посадкой самолет подавал сигнал тревоги. pic.twitter.com/Pe8t0HgTGi

— Vladimirov Vladimir (@vladimirov_vv) September 12, 2023

«Τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού εξετάζονται», πρόσθεσε.

Σε φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν από τους διασώστες του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, εικονίζεται το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί σ’ ένα λειβάδι χωρίς να έχει σημαντικές ορατές ζημιές.

To άρθρο Σε χωράφι της Σιβηρίας έκανε επείγουσα προσγείωση Airbus A320 – Άγνωστο τι πρόβλημα αντιμετώπιζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σιβηρίας, Airbus A320 – Άγνωστο,sivirias, Airbus A320 – agnosto