Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο που «πέταξε» και προσγειώθηκε σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη σκοτώνοντας 4 άτομα

16:39 11/7/2024 - Πηγή: NewsIt

Μάρτυρες ενός συγκλονιστικού δυστυχήματος έγιναν κάποιοι περαστικοί στο Long Island της Νέας Υόρκης που παρακολούθησαν την «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου το οποίο στην κυριολεξία «πέταξε» στον αέρα προκαλώντας τον θάνατο 4 ατόμων.

Ένα σοκαριστικό νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δυστύχημα δείχνει λεπτομερώς τη στιγμή που ένα SUV χτύπησε σε ένα κομμωτήριο νυχιών στο Long

Island , σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δέκα.

Το βίντεο παρακολούθησης, το οποίο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του κομμωτηρίου στο Instagram , δείχνει τη σκηνή έξω από το σπα, που ξεκινά μόλις λίγες στιγμές πριν από τη συντριβή. Ένας άνδρας φαίνεται να βγαίνει από μια γειτονική επιχείρηση. Στο βίντεο, με το SUV να «μαρσάρει» προς το σαλόνι περιποίησης καθώς διασχίζει τη Grand Avenue.

Το αυτοκίνητο «τινάχτηκε» στον αέρα και στη συνέχεια προσγειώθηκε στον κεντρικό δρόμο, πέρασε με τεράστια ορμή στο πάρκινγκ και έπεσε με σφοδρότητα στο σαλόνι περιποίησης.

«Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ; Ή ήταν φόνος από πρόθεση; Θέλω να επαναφέρω την αλήθεια ότι αναρωτιόμασταν τι πάει λάθος με αυτή την κοινωνία…

Ο δολοφόνος είχε κάποτε αρχείο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, γιατί δεν μπορούμε να τον επιβλέπουμε σωστά και να τον αφήσουμε να προκαλέσει ξανά τραγωδία; Πόσο πόνο πρέπει να αντέξει ο νεκρός; Πόσο άδικο είναι αυτό;

Ελπίζουμε ότι ο νόμος μπορεί να τιμωρήσει αυστηρά τον δολοφόνο, και πρέπει να πληρώσει για ότι έχει κάνει», έγραψαν στη λεζάντα του post που έκανε το σαλόνι περιποίησης στο Instagram.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη(@hawaii_nail_spa)

Τα θύματα, ο 50χρονος Meizi Zhang, ο 41χρονος Yan Xu, ο 37χρονος Jiancai Chen, και η 30χρονη αξιωματικός της NYPD που ήταν εκτός υπηρεσίας Emilia Rennhack, σκοτώθηκαν στη συντριβή στο Hawaii Nail and Spa στο Deer Park στις 28 Ιουνίου. Δέκα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός 12χρονου κοριτσιού και ο οδηγός του SUV, νοσηλεύτηκαν.

Ο αδελφός ενός εκ των θυμάτων, ο Στίβεν Τσεν, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα, είπε ότι η ζωή για αυτόν και την οικογένειά του δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Όχι μόνο έχασε τον αδελφό του Τζινκάι, συνιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά τραυματίστηκε και η κουνιάδα του, Γουέν Τζουν, η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Το προφίλ του καταστήματος μοιράστηκε μία συγκλονιστική φωτογραφία της γυναίκας που υποβλήθηκε σε χειρουργείο και που παραμένει στην εντατική.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@hawaii_nail_spa)

Ο φερόμενος δράστης, Steven Schwally, 64 ετών, συνελήφθη για το δυστύχημα. Σύμφωνα με την ποινική διωξη, ο Schwally είχε κατακόκκινα μάτια, μπερδεμένη ομιλία και «μια μυρωδιά αλκοολούχου ποτού αναδύθηκε από την αναπνοή του», όταν η αστυνομία του πήρε συνέντευξη μετά το δυστύχημα. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι ήπιε 18 μπύρες το προηγούμενο βράδυ και σταμάτησε να πίνει στις 3 τα ξημερώματα.

Ο Schwally κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων και η επόμενη δίκη του είναι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024. Μάλιστα είχε κατηγορηθεί ξανά πριν 10 χρόνια για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών.

To άρθρο Σοκαριστικό βίντεο από αυτοκίνητο που «πέταξε» και προσγειώθηκε σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη σκοτώνοντας 4 άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα