Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντανίλο στο Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπόρνμουθ! Τοποθέτησαν σεντόνια για να μη φαίνεται

18:28 17/8/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Ντανίλο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, για την πρεμιέρα της Premier League.

Μετά από μόλις 7 λεπτά αγώνα στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Νότιγχαμ Φόρεστ την τρέχουσα σεζόν στην Premier League, ο Ντανίλο τραυματίστηκε σοβαρά

και χρειάστηκε να διακομισθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος μέσος της αγγλικής ομάδας προσγειώθηκε στο χορτάρι και γύρισε τον αστράγαλό του, σε διεκδίκηση της μπάλας, στο ματς με την Μπόρνμουθ. Ο Ντανίλο σφάδαζε από τον πόνο και όλα δείχνουν πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.

Το ιατρικό επιτελείο της Νότιγχαμ Φόρεστ έσπευσε στο σημείο, όπου βρισκόταν πεσμένος ο Βραζιλιάνος στο “City Ground”. Για την 23χρονο Βραζιλιάνο στήθηκαν σεντόνια, προκειμένου να μη φαίνονται οι εικόνες.

Nottingham Forest oyuncusu Danilo’nun ayak bileğinin kırıldığı pozisyon.

pic.twitter.com/GKszHo74rh

— Mvt Spor (@mvtspor) August 17, 2024

Αν και είναι νωρίς για εκτιμήσεις, καταλαβαίνει κανείς ότι εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό, που ίσως και να τον βγάλει “νοκ-άουτ” για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

To άρθρο Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντανίλο στο Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπόρνμουθ! Τοποθέτησαν σεντόνια για να μη φαίνεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκαριστικός, Ντανίλο, Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπόρνμουθ Τοποθέτησαν,sokaristikos, ntanilo, notigcham forest - bornmouth topothetisan