Τα ρούχα, το ματωμένο αποτύπωμα και τα βίντεο: Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» τη δολοφόνο της 84χρονης στα Καμμένα Βούρλα

17:41 22/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της δολοφονία, το αποτύπωμα από το ματωμένο παπούτσι αλλά και βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να συνέθεσαν τα τρία κρίσιμα κομμάτια του παζλ για την προσαγωγή της αλλοδαπής γυναίκας ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τη στυγερή δολοφονία της 12ης Οκτωβρίου, όπου η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη με μια μαχαιριά στην πλάτη μέσα στο διαμέρισμα της στα Καμένα Βούρλα θεωρούν

ότι έχουν τη δράστιδα στα χέρια τους.

Πρόκειται για μια Αλβανίδα η οποία μένει μαζί με την οικογένεια της στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών με αυτό που παραθέριζε η 84χρονη. Είχε στενές επαφές με το θύμα, ενώ αρκετές φορές τη βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού αλλά και  στα ψώνια.  Έτσι έμπαινε συχνά στο διαμέρισμα της 84χρονης, όπως φαίνεται να έγινε και τη 12η Οκτώβριου όπου διαπραχθεί η εγκληματική ενέργεια.

Άλλωστε δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος της 84χρονης, ούτε το σπίτι ήταν ανάστατο γεγονός που αποδεικνύει ότι το θύμα άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο του.  
Όλα φαίνεται να έγιναν για το χρηματικό ποσό που είχε η 84χρονη μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα από την Αλβανία γνώριζε για τα λεφτά και δεν αποκλείεται να τα αφαίρεσε είτε δια της βίας την ημέρα της δολοφονίας είτε σε προγενέστερο χρόνο και έγινε αντιληπτή από την ηλικιωμένη. 

Φυσικά τα παραπάνω θα είναι σε θέση να τα επιβεβαιώσουν πλήρως οι αστυνομικοί σε περίπτωση που η αλλοδαπή σπάσει και ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη για την οποία ανακρίνεται.

Μαζί με την 64χρονη προς το παρόν αρνείται τα πάντα, έχει προσαχθεί και ο σύζυγος της προκειμένου να δώσει κατάθεση καθώς τα έως τώρα στοιχεία δεν δείχνουν κάποια εμπλοκή του στην υπόθεση. Την ίδια ώρα δεν έχουν εντοπιστεί τα χρήματα που φέρεται να απέσπασε η αλλοδαπή από το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ οι γείτονες της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 64χρονη μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της κυρίας Μαρίας.

Πώς όμως έφτασαν οι αστυνομικοί στην προσαγωγή της 64χρονης και γιατί τη θεωρούν ως τη βασική ύποπτη για τη δολοφονία; Σύμφωνα με πληροφορίες η φερόμενη ως δράστιδα ήταν η τελευταία που μπήκε στο διαμέρισμα της 84χρονης.  Παρέμεινε εντός του σπιτιού για περίπου μιάμιση ώρα και τόσο η είσοδος της όσο και η έξοδος έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί έψαξαν να βρουν τα ρούχα με τα οποία αποτυπώνονταν την 12η Οκτωβρίου η αλλοδαπή στο βίντεο που είχαν στην κατοχή τους, ωστόσο δεν τα βρήκαν πουθενά. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα παπούτσια τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις αντιφάσεις που έχει πέσει τόσο στην πρώτη κατάθεση της που έδωσε η 64χρονη λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της ηλικιωμένης όσο και σήμερα (22/10/2024) συνθέτουν σύμφωνα με τους αστυνομικούς τα κομμάτια του παζλ που δείχνει την ενοχή της.

To άρθρο Τα ρούχα, το ματωμένο αποτύπωμα και τα βίντεο: Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» τη δολοφόνο της 84χρονης στα Καμμένα Βούρλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
84χρονης, Καμμένα Βούρλα,84chronis, kammena vourla