Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 2 συλλήψεις και 30 προσαγωγές στα επεισόδια με αντιεξουσιαστές – «Έβρεξε» μολότοφ

20:08 15/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Πεδίο μάχης η Θεσσαλονίκη από επεισόδια που προκάλεσαν αντιεξουσιαστές οι οποίοι συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε 30 προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

Εκατοντάδες αντιεξουσιαστές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη

και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καμάρας. Διαμαρτύρονταν για τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Ομάδες διαδηλωτών πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τους άνδρες των ΜΑΤ, δημιουργώντας σκηνικό μάχης. Σε μία στιγμή, ένας αντιεξουσιαστής βρέθηκε στην άσφαλτο τυλιγμένος στις φλόγες από μολότοφ, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο του ThessToday.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 30 προσαγωγές αντιεξουσιαστών και σε δύο συλλήψεις. Η μία αφορά γυναίκα, η οποία εκτόξευσε μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αριθμός των συλλήψεων δεν αποκλείεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένες από τις προσαγωγές μπορεί να μετατραπούν σε συλλήψεις.

 

 

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 2 συλλήψεις και 30 προσαγωγές στα επεισόδια με αντιεξουσιαστές – «Έβρεξε» μολότοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Τουλάχιστον 2, – Έβρεξε,thessaloniki, toulachiston 2, – evrexe