Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

00:03 19/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για δημιουργικές δραστηριότητες και έκφραση αγάπης. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα το απόγευμα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/9, δίνοντας σου χρόνο και δυνατότητα για κάποια οργάνωση και ταξινόμηση των επαγγελματικών σχεδίων σου. Η νέα

Σελήνη στον 5ο οίκο σου φέρνει εξελίξεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι ίσως αποφασίσεις να πας τη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα βήμα παρακάτω και εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σου πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

Ταύρος: Συμβουλές για χρήματα και επιχειρήσεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της χαράς σου μαζί με τον Ερμή, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 5/9. Αυτήν την περίοδο ευνοούνται και σε ενδιαφέρουν περισσότερο η δημιουργική έκφραση, η τεχνική πλευρά των δημιουργικών έργων ή τέχνης καθώς και οι χειροτεχνίες ή τα χόμπι. Έκφρασε τις ιδέες που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα τις βρει ενδιαφέρουσες και ελκυστικές. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε και εντυπωσίασε τους πάντες.

Δίδυμοι: Σήμερα η μέρα διαθέτει εξαιρετικό ενδιαφέρον για θετικές εμπειρίες και συνδέσεις. Η προσωπικότητα σου λάμπει και ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς. Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ξυπνά την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση, χρόνο στο σπίτι ή με τους αγαπημένους σου και γνωστά μέρη και πρόσωπα. Ενώ η Σελήνη μένει σ’ αυτόν τον τομέα πάνω από δυο μέρες, ο Ερμής θα επηρεάσει αυτήν την περιοχή του Ηλιακού διαγράμματος σου ως τις 5/9. Αυτό το διάστημα επίσης μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφο σου και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα