Τουρκία: Στυγερή δολοφονία πασίγνωστου δικηγόρου! Τον πυροβόλησαν και τον έσερναν στο πάτωμα - Βίντεο ντοκουμέντο

15:48 2/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η εν ψυχρώ δολοφονία του πασίγνωστου δικηγόρου, Σαφάκ Μαχμουτγιαζιτζίογλου, μέσα στο εστιατόριο, στο οποίο είναι συνέταιρος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το “φως” της δημοσιότητας, φαίνονται οι δράστες να τον πυροβολούν στα πόδια και στη συνέχεια να τον σέρνουν στο πάτωμα τραβώντας τον από την μπλούζα! Το θύμα, που δέχτηκε συνολικά εφτά σφαίρες στα πόδια, φαίνεται να περπατά γονατιστό για να ξεφύγει. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πασίγνωστος δικηγόρος πέθανε από ακατάσχετη

αιμορραγία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ο Σαφάκ Μαχμουτγιαζιτζίογλου ήταν δικηγόρος… αρχιμαφιόζου και άλλων ανθρώπων της νύχτας, ενώ υπήρξε και νομικός σύμβουλος στην Μπεσίκτας, όταν και το όνομα του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με την “εξαφάνιση” 16 εκατομμυρίων δολαρίων από τα ταμεία της ομάδας.

Ο Μαχμουτγιαζιτζίογλου πρωταγωνιστούσε στα ΜΜΕ και για την προσωπική του ζωή, καθώς διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ετζέ Ερκέν, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε και αφού είχε πληρώσει… χρυσάφι το διαζύγιο στην -επί 18 χρόνια- σύζυγο του, με την οποία απέκτησε τρεις κόρες. 

 

To άρθρο Τουρκία: Στυγερή δολοφονία πασίγνωστου δικηγόρου! Τον πυροβόλησαν και τον έσερναν στο πάτωμα - Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Στυγερή, - Βίντεο,tourkia, stygeri, - vinteo