Βαλένθια - Ολυμπιακός LIVE: Απίστευτο μπλακ άουτ για τους Πειραιώτες, οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν από το -33

21:48 31/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Την έδρα της Βαλένθια επισκέπτεται ο -αδιάφορος βαθμολογικά- Ολυμπιακός στην 32η αγωνιστική της Euroleague σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι «καιγονται» για τη νίκη.

Για το γόητρο και τη φανέλα θα παίξει απόψε ο Ολυμπιακός κλοντρα στη Βαλένθια στο «Λα Φοντέτα» αφού κάθε ελπίδα που είχε να προλάβει τα Play

Offs έχει χαθεί πλέον και μαθηματικά. Οι «ερυθρόλευκοι» μπάινουν σε αυτή την τελευταία «διαβολοβδομάδα» με ρεκόρ 14-17 και στην Ισπανία ταξίδεψνα με τις γνωστές απουσίες αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τους Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν που εδώ και καιρό έχουν τεθεί νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η Βαλένθια προέρχεται από τρεις σερί νίκες και έχοντας ρεκόρ 17-14 θέλει, ξεκινώντας από σήμερα, να κάνει το 3/3 στα ματς που απομένουν για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα Play Offs. Αγωνιστικά, θα της λείψει μόνο ο Ισλανδός πλέι μέικερ, Μάρτιν Χέρμανσον.

To άρθρο Βαλένθια - Ολυμπιακός LIVE: Απίστευτο μπλακ άουτ για τους Πειραιώτες, οι «νυχτερίδες» επέστρεψαν από το -33 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα