Βόλος - ΑΕΚ 0-1 LIVE: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Λιβάι Γκαρσία

17:41 5/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα του Βόλου, σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας κάποιο… δώρο από τα ματς των αντιπάλων της, που ακολουθούν.

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στα επίσημα του Πανθεσσαλικού, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή της πορεία στα πλέι οφ της Super League,

στο ματς με τον Βόλο.

Το «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος έφεραν την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό και στο +3 από τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος δεν έχει ακόμα νίκη στα πλέι οφ, αλλά προέρχεται από το 0-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού. Βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -1 από τον Άρη (στη μάχη των δυο ομάδων για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα είχε από μια νίκη στην έδρα της άλλης. Ο Βόλος νίκησε 1-0 στη Ριζούπολη (προσωρινή έδρα της «Ένωσης» πριν μετακομίσει στην OPAP Arena) και η ΑΕΚ 4-0 στο «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Κωνσταντίνος Ψαρρής

4ος διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

To άρθρο Βόλος - ΑΕΚ 0-1 LIVE: Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Λιβάι Γκαρσία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος - ΑΕΚ LIVE,volos - aek LIVE