Βόλος – Παναθηναϊκός: Παιχνίδι κορυφής σε ένα καταπράσινο Πανθεσσσαλικό

10:50 29/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει δύσκολη δοκιμασία στη 10η αγωνιστική της Super League 1, μιας και θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Σαν να παίζει εντός έδρας θα είναι ο Παναθηναϊκός, μιας και περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός

έχει κάνει το 9/9 στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του, την ώρα που ο Βόλος είναι άκρως εντυπωσιακός και προέρχεται από πέντε σερί νίκες.

Η ψυχολογία και των δύο ομάδων είναι στα ύψη και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του Βόλου είναι οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς και Κούτσιας.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάκαρ, Σένκεφελντ, Γκανέα, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Χαβιέρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ και Καμπετσής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αϊτόρ και Τρουιγέ, οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της χρονιάς. Αντίθετα, θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Εκτός έμεινε και ο Πούγγουρας.

Το μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού θα είναι, πάντως, ο κόσμος του, ο οποίος θα μετατρέψει το Πανθεσσαλικό στη Λεωφόρο.

Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στις κερκίδες, με τον Βόλο να δίνει πολλά εισιτήρια στους πράσινους και εκεί με τη σειρά τους να τα εξαντλούν μέσα σε λίγες ώρες.

To άρθρο Βόλος – Παναθηναϊκός: Παιχνίδι κορυφής σε ένα καταπράσινο Πανθεσσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα