Η Μελάνια στην Γκάνα, με μωρά στην αγκαλιά

Το ταξίδι της Μελάνια Τραμπ στη «μαύρη ήπειρο» ξεκίνησε.Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έφθασε στην Γκάνα, αυτή τη φτωχή χώρα της Δυτικής Αφρικής, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.Η υποδοχή στο αεροδρόμιο έγινε από τυμπανιστές (REUTERS/Francis Kokoroko) και από παιδάκια που κουνούσαν σημαιάκια των δύο κρατών (REUTERS/Carlo Allegri)

Αμέσως μετά το αεροδρόμιο η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε μια κλινική βρεφών και νηπίων.

Η υποδοχή στο νοσοκομείο έγινε από νοσηλευόμενα παιδιά (REUTERS/Carlo Allegri)

Περιόδευσε

πτέρυγες του Περιφερειακού Νοσοκομείου στην πρωτεύουσα Ακρα, και πήρε μια ιδέα του πώς ζυγίζονται τα μωρά στο τοπικό νοσοκομείο: τα μωρά τοποθετούνται σε σάκους που κρέμονται από έναν γάντζο.

Υπαίθρια ζύγιση βρέφους στο νοσοκομείο της Ακρα (REUTERS/Carlo Allegri)

Επίσης παρακολούθησε το νοσηλευτικό προσωπικό στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Η κυρία Τραμπ πέρασε πολύ χρόνο μιλώντας σε παιδιά και κρατώντας βρέφη στην αγκαλιά της.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες στο προεδρικό μέγαρο στην Ακρα (REUTERS/Francis Kokoroko)

Κατόπιν συναντήθηκε και ήπιε τσάι με την Πρώτη Κυρία της Γκάνα, τη Ρεμπέκα Ακούφο-Αντο, στο προεδρικό μέγαρο. Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν δώρα.

Η περιοδεία της Μελάνια Τραμπ στη «μαύρη ήπειρο» θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες σε άλλες δύο χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, στο Μαλάουι και στην Κένυα, και θα ολοκληρωθεί στην «πρωτεύουσα» του αραβικού κόσμου, την Αίγυπτο.

Proud of our great First Lady – and she loves doing this! https://t.co/VD7wlqeJoR

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 2, 2018

The post Η Μελάνια στην Γκάνα, με μωρά στην αγκαλιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα