Η απάντηση της Μαρίας Τζομπανάκη σε σχόλιο που έκανε λόγο για αναχρονιστικές σκηνές στην κηδεία του Νικηφόρου στο Σασμό – «Μην χλευάζετε κάτι που δεν γνωρίζετε»

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια του Σασμού, αυτό της Δευτέρας (6/11) το βράδυ, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το μοιρολόι της Καλλιόπης και τον θρήνο της Βασιλικής στην κηδεία του Νικηφόρου. Ο πόνος τεράστιος και τα λόγια φτωχά βλέποντας η δεύτερη τον μοναχογιό της στο φέρετρο. Γι’ αυτό όπως θα δούμε απόψε η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να πάρει εκδίκηση. Τραγική μορφή και η Καλλιόπη η οποία βούλιαζε στις ενοχές που επί χρόνια δηλητηρίαζε την ψυχή του εγγονού της με μίσος που στο τέλος του γύρισε μπούμερανγκ.
Μάλιστα ο Νίκος Τερζής μίλησε στη Super Κατερίνα για το μοιρολόι που έγραψε ειδικά για το συγκεκριμένο επεισόδιο και ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν έχετε δει τίποτα, που να δείτε ολόκληρη την σκηνή σήμερα. Φανταστείτε εμένα όταν παίρνω τα επεισόδια που τα βλέπω και τα ξαναβλέπω. Με δάκρυα στα μάτια το κάνω». Στα περισσότερα σχόλια στα social media οι χρήστες ανέφεραν πως ανατρίχιασαν με τις ερμηνείες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και της Μαρίας Τζομπανάκη, επισημαίνοντας, […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίας Τζομπανάκη, Νικηφόρου, Σασμό – Μην,marias tzobanaki, nikiforou, sasmo – min