Κατερίνα Καινούργιου : Χωρίς τέλος οι καλοκαιρινές της διακοπές

12:11 12/8/2020 - Πηγή: In.gr

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και τα feed μας στα social media έχουν γεμίσει με στιγμιότυπα από καλοκαιρινές αποδράσεις διάσημων και μη διαδικτυακών φίλων.

Η Κατερίνα Καινούργιου ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φυσικά δεν παραλείπει να ενημερώνει τους πιστούς της ακόλουθους στο Instagram για την πορεία των δικών της καλοκαιρινών διακοπών που καλά κρατούν.

Η γνωστή παρουσιάστρια,

μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά τα νησιά του Αιγαίου, τώρα «οργώνουν» και το Ιόνιο πέλαγος.

View this post on Instagram

Μέσα στο απέραντο γαλάζιο … My GREECE… @cavotagoosantorini #santorinigreece #kyklades #summeringreece Κορίτσια μου σας έχω και δωράκι … Like στην φωτο Follow @forebelleofficial και mention 2 φίλες σας και 5 τυχερες θα κερδίσουν μαγιο της επιλογής τους από @forebelleofficial (αυτό που φοράω έχει τέλεια εφαρμογή και όλα τα μαγιο θα τα βρειτε 50%!) Photo by: @pauline_niarchou_photography #katken #mysummer

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Jul 23, 2020 at 5:40am PDT

View this post on Instagram

Σαντορίνη… Εδω που τα λόγια περιττεύουν και η εικόνα μιλάει μόνη της… Απλα ΜΑΓΕΙΑ #santorini #cyclades_islands #greece Αν σας αρέσει το συνολο μου (τοπ και φούστα ) κάντε like στην φωτο ,follow @zini_official και μια τυχερή θα το κερδισει … Σας στέλνω την αγάπη μου … #katken #mystyle #zini

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Jul 24, 2020 at 4:22am PDT

View this post on Instagram

Μια …καταγάλανη καλημέρα σε όλους ! Η ομορφιά της Οίας είναι αξεπέραστη. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί με λόγια… #santorini #oiasantorini #mygreece #cyclades_islands #visitgreece Καλό σκ

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Jul 25, 2020 at 1:58am PDT

Πρώτη στάση του tour τους ήταν η Ζάκυνθος, την οποία λάτρεψε η Κατερίνα Καινούργιου, που την επισκεπτόταν για πρώτη φορά.

Η όμορφη παρουσιάστρια του προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της με συμμάχους τον ήλιο και την θάλασσα.

Τον «παράδεισό» της βρήκε η Κατερίνα Καινούργιου σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη διάσημη παραλία Ναυάγιο και κολύμπησαν στα κρυστάλλινα νερά, ενώ η παρουσιάστρια έβγαλε και εντυπωσιακές φωτογραφίες που έδωσαν χρώμα στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

Paradise found… #navagiobeach Πρώτη φορά στην μαγευτική Ζάκυνθο… #zakinthos #mygreece #katken #mysummer Καλη Κυριακή σε όλους !

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Aug 9, 2020 at 4:53am PDT

Επόμενος σταθμός της Κατερίνας και του Φίλιππου, ήταν τα Σύβοτα, όπου η Κατερίνα πόζαρε πάνω σε φουσκωτό σκάφος με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

View this post on Instagram

•TᕼᗩᒪᗩᔕᔕOᑭᕼIᒪE…• a lover of the sea #mygreece #summermoments #mysummer swimwear: @gozo_boutique Μαγεύτηκα από την εξωτική ομορφιά των Συβοτων και τα καταπράσινα νερά τους… #sivotagreece

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on Aug 11, 2020 at 5:58am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα