Η Ford προσφέρει μακροχρόνια μίσθωση

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων, είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς, ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Αποτελεί εναλλακτική λύση ως προς την αγορά αυτοκινήτου και σε κάθε περίπτωση ο κάθε υποψήφιος αγοραστής ή μισθωτής οχήματος, θα πρέπει να λάβει υπόψη του όλες τις παραμέτρους και τα προνόμια που προκύπτουν σε φορολογικό επίπεδο.

Το leasing, λοιπόν, αποτελεί μια εξελιγμένη υπηρεσία, στην οποία δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες, με την Ford

να προστίθεται σε αυτές, καθώς ως εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων μπορεί να προσφέρει και μακροχρόνια μίσθωση. Η Ford, λοιπόν, προσφέρει σήμερα στη χώρα μας την υπηρεσία Ford Lease, η οποία απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Όλη η διαδικασία γίνεται μέσω των Επίσημων Εμπόρων Ford, σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών.

Η υπηρεσία προσφέρει σε όλους ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα με ευέλικτη διάρκεια από 24 έως και 48 μήνες, το οποίο ισχύει για όλη τη διάρκεια του προγράμματος μίσθωσης. Σε αυτό το μίσθωμα περιλαμβάνεται «σε μία δόση» το κόστος για το όχημα, η συντήρησή του, καθώς και οι δαπάνες που αφορούν την αντικατάσταση των φθαρμένων ελαστικών, την πλήρη ασφάλισή του, τα τέλη κυκλοφορίας και την οδική βοήθεια, η οποία παρέχεται σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο.

Επίσης, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης, η Ford Lease παρέχει άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης και αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση των εργασιών επισκευής του οχήματος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ford.

Έτσι, κάθε επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίες απαλλάσσεται πλήρως από όλες τις υποχρεώσεις διαχείρισης, επισκευών και συντήρησης του αυτοκινήτου, επιτρέποντας την εξοικονόμηση χρόνου και τη διάθεσή του σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες.

Σε κάθε περίπτωση με τις υπηρεσίες Ford Lease, το αυτοκίνητο επιστρέφεται στην εταιρεία μετά το πέρας του προγράμματος μίσθωσης. Ως προς τις επιχειρήσεις, οι υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης της Ford Lease, παρέχουν και φορολογικά οφέλη, καθώς το σύνολο του μισθώματος που αντιστοιχεί στην χρήση του οχήματος εκπίπτει ως δαπάνη από τα έσοδα κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η εικόνα του ισολογισμού της καθώς σε αυτό δεν εμφανίζεται το μίσθιο ως πάγιο της εταιρείας.

Για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να μισθώσει ένα Ford Kuga ST-Line Χ 2.5L 225PS Plug-in Hybrid, θα έχει μηνιαίο μίσθωμα 287 ευρώ για 48 μήνες, προκαταβολή 9.850 ευρώ, και ετήσια χιλιόμετρα 20.000. Για το Transit Connect Van LWB 1.5TD 120PS, το μηνιαίο μίσθωμα είναι 207 ευρώ, για 60 μήνες, με 4.000 ευρώ προκαταβολή και ετήσια χιλιόμετρα 20.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα