Ντόρσεϊ: "Η βασική αιτία των ηττών μας είναι η χαλάρωση, κάποιες φορές δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε"

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν και υπέστη την τρίτη του ήττα στην EuroLeague, ωστόσο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εξέφρασε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο ομογενής γκαρντ τόνισε τα δύο πιο σημαντικά "συστατικά" που πρέπει να βρουν οι ερυθρόλευκοι για να κερδίζουν και εκτός έδρας είναι η άμυνα και η αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Για το παιχνίδι: “Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διατηρούμε το προβάδισμα, όταν καταφέρνουμε να το αποκτάμε και να μη χαλαρώνουμε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια χαλαρώσαμε. Απλά στο εντός έδρας παιχνίδι μπήκε ο κόσμος στην εξίσωση. Παρόλα αυτά, το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι αυτή είναι η βασική αιτία. Αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε σίγουρα”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε φάουλ στα πρώτα λεπτά του αγώνα: “Νομίζω είναι θέμα σκληράδας. Εκείνοι είχαν αυτοπεποίθηση σε όλο το ματς, έπαιξαν πολύ γρήγορα, δεν σκόραραν 90 πόντους όπως είχαν καταφέρει να κάνουν, τους κρατήσαμε πιο χαμηλά. Αλλά ναι, είναι και θέμα σκληράδας”.

Για τα δύο στοιχεία που πρέπει να βρει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια: “Η άμυνα και η αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, όπως θα έπρεπε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να έχουμε αυτοπεποίθηση εκτός έδρας, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε”

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα θα ξεκινήσει να ανακτά έδαφος από το επόμενο παιχνίδι: "Φυσικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε. Δεν είναι πώς ξεκινάς τη σεζόν…¨Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Τον Απρίλιο θα πρέπει να έχουμε βρει το παιχνίδι και τον τρόπο μας. Προφανώς δεν είναι ένα καλό ξεκίνημα, αλλά οκ, έχουμε πολλά παιχνίδια για να το γυρίσουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα