Προγνωστικά στοιχήματος: Μαθαίνοντας ιταλικά με Combo Bets

Πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απόψε και η αλήθεια είναι πως μετά από όσα είδαμε χτες, περιμένουμε ανάλογα μεγάλο θέαμα και σήμερα. Δύο σημεία έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα, με κοινό παρονομαστή πως οι ιταλικές ομάδες πρωταγωνιστούν.

Ξεκινάμε από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στην Αταλάντα και την Σέλτικ. Οι «μπεργκάμασκι» συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους το Σαββατοκύριακο, επικρατώντας

της Βενέτσια με 2-0 και έφτασαν αισίως τις 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τα 4 ματς χωρίς ήττα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αλλάξει τίποτα από την φιλοσοφία τους, με τον Γκασπερίνι να πατά στην επιθετική ικανότητα των παικτών του, η οποία όμως πολλές φορές αφήνει κενά στα μετόπισθεν.

Όσο για την Σέλτικ, το καλό ξεκίνημα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν είχε ανάλογη συνέχεια στην League Phase, με τους Σκωτσέζους να γνωρίζουν βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ με 7-1. Το πρόβλημα για την ομάδα του Ρότζερς είναι στην άμυνα και δεν αποτυπώνεται τόσο στο ματς με τους Βεστφαλούς, όσο περισσότερο σε αυτά που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε γκολ τόσο από την Ρος Κάουντι, όσο και από την Αμπερντίν, ακόμα όμως και από την Σλίγκο Ρόβερς σε φιλικό.

Η Αταλάντα είναι μία άκρως ποιοτική ομάδα επιθετικά, όμως δίνει δικαιώματα πίσω. Περισσότερα δικαιώματα βέβαια δίνει η Σέλτικ, οπότε δεν μπορούμε παρά να πάμε στον άσο, συνδυάζοντας τον με το Over 2.5 στο ενδιαφέρον 1.75.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Γιουνγκ Μπόις με την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες της League Phase, κάτι που είχε διαφανεί ακόμα και από την περίοδο των προκριματικών. Δεν είναι τόσο δυνατή όσο στο παρελθόν και επιστέγασμα όσων λέμε παραπάνω είναι οι μόλις 2 νίκες σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα Ελβετίας και η 10η θέση (πρωτάθλημα 12 ομάδων).

Η Ίντερ από την άλλη δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ρόμα και με βάση τα xGoals δεν έπρεπε να κερδίσει, όμως έφυγε με το πολύτιμο 0-1 από την Ρώμη και ελπίζει σε ακόμα καλύτερες ημέρες. Το ξεκίνημα της στο Champions League πάντως είναι αρκετά καλό, μιας και στην πρεμιέρα κράτησε στο μηδέν την Μάντσεστερ Σίτι, για να ακολουθήσει μία άνετη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Η Γιουνγκ Μπόις πιθανότατα θα δώσει μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στην League Phase. Θεωρούμε πως η Ίντερ μπορεί να πάρει τη νίκη και με διευρυμένο σκορ. Το διπλό με το Over 1.5 έχει απόδοση 1.53.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

UCL – 23/10, 19:45 – Αταλάντα – Σέλτικ: 1 και Over 2.5 (Απόδοση: 1.75) UCL – 23/10, 22:00 – Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ: 2 και Over 1.5 (Απόδοση: 1.53)

Το Champions League παίζει στο BetMarket.gr με μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα