To Βέλγιο έκλεισε την 8άδα

Εστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει το ματς στην παράταση, το Βέλγιο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 των ΗΠΑ. Τα τέρματα των νικητών, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την Αργεντινή, σημείωσαν οι Ντε Μπρούιν (93') και Λουκάκου (105').

Οι ψυχωμένοι Αμερικανοί μείωσαν προσωρινά με τον Γκριν και προσπάθησαν να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά απο αυτό το παιχνίδι λοιπόν, έχουμε ολόκληρο το παζλ

της τελικής οκτάδας. Την Παρασκευή η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Γαλλία και η Βραζιλία την Κολομβία. Και το Σάββατο η Αργεντινή το Βέλγιο και η Ολλανδία την Κόστα Ρίκα.

ΒΕΛΓΙΟ (Mάρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Ντε Μπρούιν, Φελαϊνί, Αζάρ (110' Τσαντλί), Μέρτενς (61' Μιραλάς), Φαν Μπούιτεν, Οριτζί (90' Λουκάκου)

ΗΠΑ (Γιούργκεν Κλίνσμαν): Χάουαρντ, Γκονζάλεζ, Μπράντλεϊ, Μπίσλερ, Μπίσλεϊ, Ντέμπσεϊ, Μπεντόγια (105+1' Γκριν), Τζόουνς, Ζούσι (72' Βοντολόφσκι), Κάμερον, Τζόνσον (32' Γεντλίν)

Keywords
Τυχαία Θέματα