Αισιοδοξία Χαρδούβελη για τις διαπραγματεύσεις

«Είμαστε εμπρόθεσμοι σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, προσερχόμενος στη συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με εκπροσώπους της τρόικας, στο Παρίσι. «Είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να αυξήσουμε την αξιοπιστία μας, θέλουμε να δείξουμε ότι το πρόγραμμα βρίσκεται σε τροχιά, τόσο σε δημοσιονομικό όσο και σε διαρθρωτικό επίπεδο» είπε ο κ. Χαρδούβελης και πρόσθεσε: «Δεν πήγαμε διακοπές. Εργαστήκαμε σκληρά όλο τον Αύγουστο και ως εκ τούτου είμαστε εμπρόθεσμοι σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα».

Οι διαπραγματεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα ξεκίνησαν με θέματα του

υπουργείου Οικονομικών ενώ αύριο οι συνομιλίες θα είναι εφ' όλης της ύλης και για τα πέντε υπουργεία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, την Πέμπτη το βράδυ.

Η Αθήνα θα εκφράσει την επιθυμία της να εγκαταλείψει φέτος τη λιτότητα και να στραφεί σε πολιτικές στήριξης της ανάπτυξης, εκτιμά το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, σε δημοσίευμα- άρθρο στην ιστοσελίδα του, για τις συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι.

«Οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα θα οδηγούν τελικά στην υλοποίηση βάρβαρων μέτρων σε βάρος του λαού γιατί οι πραγματικές «κόκκινες γραμμές» είναι η προώθηση της πολιτικής της ΕΕ, η υπεράσπιση της ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας του κεφαλαίου» σχολίασε το ΚΚΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα