Αντιπαράθεση με Στ. Θεοδωράκη

«Αυτή η κυβέρνηση ένωσε τους Έλληνες» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε «ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο δρόμο για την πατρίδα μας και όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι μόνο τα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι 32,496 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία αποδίδουν ένα εκατομμύριο 100 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και πρόσθεσε δε χρειάζεται λοιπόν
να γίνουν αποκρατικοποιήσεις. Χρειάζεται να συμμαζέψουμε αυτό τον τόπο.

Ο κ. Καμμένος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάνη Βαρουφάκη ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup, ενώ υπήρξε και προσωπική αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Ειδικότερα ο κ Καμμένος απηύθυνε στον κ. Θεοδωράκη το ερώτημα ποιοι τα παίρναν από την ΕΡΤ τόσα χρόνια και πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις παραγωγές του.

Απαντώντας επί προσωπικού ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε «δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν και άνθρωποι που δούλεψαν στη ζωή τους και μπήκαν στην πολιτική για να προσφέρουν και όχι γιατί είναι υπηρέτες κάποιων».
Ανταπαντώντας ο Πάνος Καμμένος ανέφερε «Και εγώ δούλεψα στη ζωή μου και εγώ και ο πατέρας μου πληρώνουμε φόρους. Δεν πήρα όμως 20 χιλιάδες ευρώ για κάθε εκπομπή».
Keywords
Τυχαία Θέματα