Πλήρης κάλυψη Στουρνάρα

Πλήρη κάλυψη στην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακκελαρίου, το όνομα της οποίας, βρίσκεται στο εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, παρείχε ο Γιάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. «Εχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη δικαιοσύνη,

αλλά και στο ήθος, την επαγγελματική κατάρτιση και τη δουλειά της κυρίας Σακκελαρίου», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών. Εν τω μεταξύ, από εβδομάδα οι απολογίες στον ανακριτή των έως τώρα συλληφθέντων για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, πήρε ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης, στέλεχος του Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα οι απολογίες στον ανακριτή των έως τώρα συλληφθέντων για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο Χαράλαμπος Γιαγκούδης, στέλεχος του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

«Μπήκα πλούσιος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο», δηλώνει από το εξωτερικό ο Άγγελος Φιλιππίδης, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των επισφαλών δανείων, που ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή και μιλά για σοκ όταν διάβασε τα όσα του καταλογίζει στο πόρισμα - καταπέλτης η εισαγγελέας διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου.

Από την έρευνα στις καταθέσεις του υπάρχει αναντιστοιχία με τα δηλωθέντα, ύψους ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ.
Στην υπόθεση εμπλέκονται και νέα πρόσωπα, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων στους 30, με τις κατηγορίες να επισείουν ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα