Χωρίς θεατές η 28η αγωνιστική

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η 28η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Στ. Κοντονή έρχεται μετά τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακού.

Η απόφαση, που ελήφθη μετά και την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, θα κοινοποιηθεί

αύριο στην διοργανώτρια αρχή.

Προηγήθηκε η διακοπή του αποψινού αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της Ένωσης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ που σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Χάρα στο 89'. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.

Το παιχνίδι διεκόπη εις βάρος της «Ενωσης», ενώ ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, και η ΑΕΚ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

ΣΚΟΡΕΡ: 89' Χάρα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Μάνταλος, 82' Μπακάκης, 87' Πλατέλλας - 43' Μιλιβόγεβιτς, 71' Μποτία, 80' Κασάμι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος (67' λ.τρ. Ντακόλ) , Πλατέλλας (87' Ντούνης), Μπαρμπόσα (81' Ρόβας), Αραβίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς (65' Φορτούνης), Μανιάτης (52' λ.τρ. Κασάμι), Ντομίνγκες, Ντουρμάζ (11' λ.τρ. Αφελάι), Ντοσεβί, Χάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα