Προφυλακιστέος ο 27χρονος παιδοκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 10ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 27χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη μικρή Άννυ. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος απολογήθηκε για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων, ενώ η σύζυγός του, που θα απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη θα επιστρέψει στη ΓΑΔΑ. Και οι δύο κατηγορούμενοι έγιναν αποδέκτες της οργής και των βαρέων ύβρεων από συγκεντρωμένους στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Για την ίδια υπόθεση οδηγήθηκε νωρίτερα στον Εισαγγελέα και

ένας 70χρονος, γνωστός του 27χρονου δράστη, για ψευδή κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από τα ανακριτικά γραφεία αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που βρίσκονται στην Ευελπίδων, ενώ κατά τη μεταφορά από το κτίριο των ανακριτών μέχρι τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, οι δυο κατηγορούμενοι συνοδεύονταν από έντονη αστυνομική παρουσία.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ειδεχθούς δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, το πτώμα του κοριτσιού είναι αδύνατο να βρεθεί, ενώ δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι η μητέρα γνώριζε. Όπως περιέγραψαν ο πατροκτόνος προχώρησε σε ενδελεχή καθαρισμό ακόμα και των σωληνώσεων και είχε σκοπό να αντικαταστήσει τα σιφώνια. Χαρακτηριστικό της ψυχρότητας του είναι ότι, μετά την δολοφονία της κόρης του, πούλησε το καρότσι και την κούνια της.

Απίστευτη δήλωση, εν τω μεταξύ, του Γιάννη Πανούση. Μιλώντας στον Real fm είπε αναφερόμενος στον πατροκτόνο «Συνήθως, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο".

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών".

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και υπό τις ύβρεις συγκεντρωμένων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οδηγήθηκαν νωρίτερα στον εισαγγελέα οι γονείς της Άννυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα