Η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του εκτός του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Oι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου, Τάτος, Ντιακιτέ και Ζαραδούκας δεν θα βρίσκονται ούτε καν στον πάγκο για το μεγάλο ντέρμπι. Αντίθετα, στη λίστα με τους εκλεκτούς του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ επιστρέφει ο Φρανσουά Μοδέστο που έμεινε εκτός στο ματς με τους "κανονιέρηδες".

Αναλυτικά στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας,

Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αφού την Τρίτη αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, όπως τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Κορσικανός άσος αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα αντί του Φέισα, έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Μανιάτη.

Στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Χολέμπας (ήταν τιμωρημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ) στη θέση του Ντιακιτέ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε δίπλα στον Μανωλά τον Σιόβα αντί του Κοντρέρας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί επίσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ήταν στον πάγκο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και οι Φουστέρ, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα