Ναρκωτικά η αιτία της κατάρρευσης

Δυσάρεστα τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ. Ατελείωτη είναι η λίστα από τις ουσίες που βρέθηκαν μετά από εξετάσεις στον Λαμάρ Όντομ, με τους γιατρούς να του δίνουν 50% πιθανότητες επιβίωσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail στον οργανισμό του βρέθηκε «ό,τι ναρκωτικό μπορεί να φανταστεί κανείς» ενώ για τέσσερις συνεχόμενες μέρες πριν την κατάρρευσή του, η κοκαΐνη...κολυμπούσε μέσα στο αίμα του.

Πηγή της εφημερίδας
αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει διαλυθεί, ενώ οι πιθανότητες επιβίωσης φτάνουν το 50%. Ακόμα όμως και αν τα καταφέρει, η ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλός του είναι σημαντική και η κατάστασή του μη αναστρέψιμη.

Το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας παραμένει ανοιχτό με τις μαρτυρίες να ναφέρουν πως λίγο πριν το τραγικό συμβάν, ο Όντομ έκλαιγε αναφερόμενος στην «κατεστραμμένη ζωή» του. Σύμπτωση ή όχι, λίγες ώρες πριν είχε προβληθεί στην τηλεόραση επεισόδιο της σειράς ριάλιτι με την οικογένεια Καρντάσιαν, όπου η πρώην γυναίκα του Κλόι, εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση του Λαμάρ μετά και τον θάνατο του καλύτερού του φίλου εξαιτίας των ναρκωτικών, ενώ σύσσωμη η οικογένεια έσπευσε στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα